Politica de retur

Politica de retur

 
Produsele LinArt Atelier sunt personalizate la comandă. Acceptăm anularea în termen de 24 de ore de la data confirmării comenzii și revizuirile comenzilor în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmare; nu pot fi efectuate alte modificări după acest interval de timp și nu se pot rambursa comenzi. Având în vedere aspecte inerente legate de produsele pentru copii și reglementările legislației în vigoare, nu acceptăm schimburi sau returnări pentru niciunul dintre produsele noastre.

Cumpărătorul are dreptul să renunțe la produsele achiziționate de pe web site-ul www.linartatelier.ro , fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea acestora, conform prevederilor OUG 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor, la distanță și fără a suporta alte costuri, decât cele de livrare.

Dacă cumpărătorul dorește restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, vânzatorul va efectua transferul în contul specificat pe adresa de e-mail comenzi@linartatelier.ro , numai după primirea produsului/ produselor de la cumpărător. Returnarea se face în cel mult 30 de zile de la retur și în următoarele condiții:                                           

Starea produselor trebuie să fie la fel, să nu prezinte urme de uzură, produsul trebuie trimis împreună cu toate etichetele și accesoriile aferente și intacte, în starea în care au fost expediate de către vânzător. În caz contrar, vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxă pentru aducere produselor la stare de vandabilitate.                           

Produsele personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere,  prevăzut în art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele înafara spațiilor comerciale.

Produsele achiziționate la preț redus față de prețul standard, în cadrul diferitelor campanii desfășurate,  lichidări de stoc/colecții, pe web site www.linartatelier.ro ,  NU au drept de retur.