Termeni și Condiții Generale

Termeni și Condiții Generale

 1. CONDIȚII GENERALE:

 

1.1. Acest web site, www.linartatelier.ro , este realizat și operat de S.C. LINART ATELIER S.R.L., (denumită în continuare ”www.linartatelier.ro”), cu sediul in ROMÂNIA, oraș BRAȘOV, str. Codrul Cosminului, nr. 76, bl. 14, sc. A, ap.1.

1.2. Utilizatorul conținutului acestui web site, va respecta secțiunea de Termeni și Condiții Generale menționată în continuare. Prin simpla accesare a acestui web site, ați agreat în mod necondiționat aceste condiții de utilizare.

1.3. www.linartatelier.ro  își rezervă dreptul de a modifica sau completa oricând termenii și condițiile de utilizare ale acestui web site. Aceste modificări și/sau completări vor intra în vigoare în momentul menționării lor în cadrul acestui web site.

1.4. Conform legii în vigoare, comanda facută pe www.linartatelier.ro , se consideră un contract între utilizator și S.C. LINART ATELIER S.R.L. și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii anticipat și integral, iar S.C. LINART ATELIER S.R.L. se obligă să livreze produsele și serviciile comandate.

1.5. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe web site-ul www.linartatelier.ro , atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

 

 1. MODALITĂȚI DE PLATĂ ȘI FACTURARE:

 

2.1. Prin finalizarea comenzii cumpărătorul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar va fi răspunzător pentru orice consecință cauzată de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la comanda întârziată, transmisă greșit etc.). Cumpărătorul este responsabil pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în formularul de pe web site.

2.2. Modalitatea de plată a produselor este: plata se efectuează anticipat și integral pe web site www.linartatelier.ro , prin ordin de plată sau transfer bancar (internet banking) în contul firmei. După confirmarea plății, comanda se trimite în lucru.

2.3. LinArt Atelier poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate cumpărătorului, fără a exista obligații între părți și fără posibilitatea pentru cumparator să poată pretinde daune, pentru situații precum, fără a se limita la: eșuarea / invalidarea tranzacției online, neacceptarea cardului cumpărătorului, date incomplete sau incorecte ale cumpărătorului.

2.4. În cazul în care ulterior plasării și plății unei comenzi se constată indisponibilitatea unui produs, sau în situația în care o comandă nu poate fi onorată din motive tehnice ori neconformități constatate la momentul expedierii, cumpărătorul va fi notificat prin e-mail la adresa furnizata la momentul plasării comenzii și va primi înapoi banii încasați deja de LinArt Atelier, fără alte despăgubiri.

2.5. Prețul și modalitatea de plată sunt specificate pe web site www.linartatelier.ro , iar LinArt Atelier va emite o factură pentru produsul / produsele comandat(e), obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.

2.6. Facturile se vor transmite automat cumparatorului prin email-ul menționat de acesta la momentul plasării comenzii.

2.7. Toate prețurile aferente produsului / produselor comercializat(e) prin intermediul web site-ului www.linartatelier.ro , sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A., conform prevederilor legale în vigoare la momentul comercializării acestuia / acestora.

2.8. Plata în Euro este disponibilă doar pentru comenzile plasate din afara României.

 

 1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ:

 

3.1.  www.linartatelier.ro deține drepturi de proprietate intelectuală cu privire la toate materialele conținute în acest web site, incluzând drepturi de autor, mărci înregistrate etc. Orice persoană care accesează acest web site se obligă, în mod necondiționat, să nu copieze, republice, reproducă sau modifice în orice fel, transmită sau distribuie, orice parte sau întregul conținut al acestui web site.

3.2. Conținutul web site-ului www.linartatelier.ro  (precum: logo, simboluri comerciale, imagini, texte, grafice, elemente de grafică WEB, scripturi, softwear, orice informație aflată pe acest site și accesată prin orice tip de echipament electronic sau transmisă cumpărătorului de către LinArt Atelier prin orice mijloc de comunicare disponibil etc.) este proprietatea exclusivă a LinArt Atelier și este apărată de legea privind dreptul de autor și drepturile conexe, de legile privind proprietatea intelectuală și industrială și de orice alt act normativ incident.

3.3. LinArt Atelier permite un acces limitat pe site, în interes personal. Acțiuni precum reproducerea, vinderea, exploatarea etc. site-ului în orice mod și fără acordul LinArt Atelier sunt strict interzise.

 

 1. EXONERAREA DE RĂSPUNDERE:

 

4.1. LinArt Atelier nu garantează că web site-ul, serverele pe care este găzduit sau email-urile trimise de la www.linartatelier.ro  sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește web site-ul pe riscul propriu, LinArt Atelier fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea / accesarea / vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

4.2. LinArt Atelier nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile produse de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate pe web site, care nu se datorează culpei sale.

4.3. Imaginile și prezentarea produselor sunt puse la dispoziția LinArt Atelier de către partenerii acesteia. LinArt Atelier propune cumpărătorului o traducere a prezentării produselor care redă informațiile din descrierea originală.

4.4. Imaginile sunt prezentate pe web site cu titlu de exemplu. LinArt Atelier depune toate eforturile posibile pentru a afișa corect caracteristicile produselor, inclusiv compoziția și culorile acestora. Totuși, în funcție de sistemul informatic al cumpărătorului, fotografiile pot prezenta ușoare diferențe față de produsele ce vor fi efectiv livrate.

4.5. LinArt Atelier  nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura web site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii lor.

4.6. LinArt Atelier  nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea, LinArt Atelier nu răspunde pentru erorile de securitate ale serverului care găzduiește site-ul.

4.7. www.linartatelier.ro nu garantează în nici un mod securitatea și/sau confidențialitatea nici unei informații transmise prin orice mijloace de comunicații electronice către acest web site sau către adresele de e-mail ale oricărui membru, aparținând www.linartatelier.ro.

4.8. Acest web site poate conține legături către alte web site-uri, care nu sunt operate și nu se află sub controlul www.linartatelier.ro. Nu ne asumăm nici o responsabilitate cu privire la condițiile de utilizare, conținutul, materialele, produsele și serviciile incluse în nici unul dintre aceste web site-uri sau la care pot face trimitere în orice mod aceste web site-uri. Accesarea acestor web site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le accesează.

4.9. www.linartatelier.ro , precum și oricare dintre asociații, colaboratorii sau angajații săi, nu vor putea fi ținuți răspunzători în nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui web site sau având orice legatură cu conținutul acestui web site.

4.10. Orice dispută sau litigiu având legatură cu accesarea, conținutul sau utilizarea acestui web site vor fi guvernate de legea română, atât în sens material, cât și în sens procesual, competența de soluționare a oricăror litigii aparținând în mod exclusiv instanțelor din România.

4.11. S.C. LINART ATELIER S.R.L., ( denumită în continuare ”www.linartatelier.ro” ), folosește serviciile altor companii, de ex.: pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatatoare de aceste servicii. Este responsabilitatea utilizatorului, ca înainte de folosirea acestor servicii, să cunoască și să accepte termenii și condițiile.

 

 1. GARANȚIE:

 

5.1. La www.linartatelier.ro  ne bucurăm de o calitate excepțională a produselor noastre.

Atenția la detalii și controlul calității este o parte importantă a funcționării noastre.
Următoarele garanții limitate au fost furnizate de www.linaratelier.ro  „cumpărătorului inițial” al produselor sub marca noastră comercială. Prevederile de garanție se vor aplica expertizei de specialitate a unui reprezentant autorizat al www.linartatelier.ro  sau a unui specialist certificat în produse textile.

5.2. Dacă un serviciu solicitat pentru schimbarea unui produs nu mai este valabil, www.linartatelier.ro  își rezervă dreptul de a înlocui produsul de schimb cu materiale/calitate egală sau mai bună. Produsele de schimb pot diferi puțin în nuanța culorii față de original, datorită fluxului mare de comenzi rolele de material se schimbă frecvent. Pentru a obține servicii de garanție pentru produse de schimb sau pentru modificări solicitate în termenul stabilit, cumpărătorul trebuie să respecte cerințele stabilite în această garanție. www.linartatelier.ro  își rezervă, de asemenea, dreptul de a solicita expedierea tuturor obiectelor deteriorate la centrul de distribuție în ambalajul original înainte sau după modificări sau înlocuiri. Orice articole modificate sau înlocuite în cadrul acestei garanții limitate vor fi acoperite numai pentru durata ramasă a timpului inițial de garanție. Orice modificări ale designului original, vor anula în mod automat acoperirea acestei garanții.

5.3. Dacă există un defect sau o deteriorare despre care considerați că această garanție se aplică, trebuie să ne contactați la adresa de e-mail comenzi@linartatelier.ro sau la nr. de tel. +40 727 174 800, pentru a stabili procedura.

5.4. Documentul original de vânzare și primirea/dovada plății sunt necesare pentru îndeplinirea acestei garanții. Toate cererile de daune legate de transport și/sau manipulare trebuie să fie făcute în termen de 24 ore de la primirea bunurilor. Orice revendicare pentru service și/sau înlocuire în garanție trebuie să fie însoțită de informații, cum ar fi dovadă foto și documentația care susține reclamațiile făcute.

 

 1. POLITICA DE RETUR:

 

6.1. Produsele LinArt Atelier sunt personalizate la comandă. Acceptăm anularea în termen de 24 de ore de la data confirmării comenzii și revizuirile comenzilor în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmare; nu pot fi efectuate alte modificări după acest interval de timp și nu se pot rambursa comenzi. Având în vedere aspecte inerente legate de produsele pentru copii și reglementările legislației în vigoare, nu acceptăm schimburi sau returnări pentru niciunul dintre produsele noastre.

6.2. Cumpărătorul are dreptul să renunțe la produsele achiziționate de pe web site-ul www.linartatelier.ro , fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea acestora, conform prevederilor OUG 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor, la distanță și fără a suporta alte costuri, decât cele de livrare.

6.3. Produsele personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut în art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele înafara spațiilor comerciale.

6.4. LinArt Atelier are obligația să returneze contravaloarea produsului / produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

6.5. Informațiile necesare care trebuie furnizate LinArt Atelier pentru retur sunt:

– nume, prenume

– adresa poștală

– adresa de e-mail

– numărul de telefon

– numărul comenzii

– modalitatea de plată dorită (datele contului bancar)

– motivul returului (opțional; informația va fi folosită pentru îmbunătățirea serviciilor).

6.6. Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de cumpărator, iar toate taxele de transport vor fi suportate de cumpărator.

6.7. Adresa pentru trimiterea returului:

S.C. LINART ATELIER S.R.L.
Str. Codrul Cosminului, nr. 76, bl. 14, sc. A, ap. 1, Brașov – ROMÂNIA

6.8. Suma aferentă returului va fi rambursată cumpărătorului prin virament bancar.

6.9. Rambursările vor reprezenta prețul plătit de cumpărător, excluzând costurile de transport (cu excepția articolelor defecte).

6.10. Produsul / produsele returnat(e) trebuie să fie în aceeași stare în care a / au fost trimise de LinArt Atelier, să fie ambalat(e) în ambalajul original, etichetele de identificare să fie atașate de produs(e) și să fie insoțit(e) de documentele originale. LinArt Atelier nu îți asumă răspunderea pentru daunele apărute în timpul transportului și nici pentru produsul / produsele pierdut(e).

6.11. La returul produsului / produselor, LinArt Atelier realizează o verificare a stării acestuia / acestora și decide asupra restituirii contravalorii produsului / produselor.

6.12. În conformitate cu legea în vigoare, LinArt Atelier își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor precum cele:

– susceptibile a se deteriora;

– sigilate și care au fost desigilate de cumpărător;

– care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății și / sau din motive de  igienă.

6.13. În cazul în care la livrare cumpărătorul constată că produsul / produsele este / sunt nefuncțional(e) sau prezintă vicii de fabricație, cumpărătorul poate cere înlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediată a sumelor deja încasate de LinArt Atelier, fără alte despăgubiri. În acest scop, cumpărătorul trebuie să notifice în scris LinArt Atelier, prin e-mail comenzi@linartatelier.ro , în termen de 24 de ore de la primirea comenzii.

6.14.  Dacă produsele returnate se află într-o stare în care nu se mai pot comercializa ca și produse noi ( au fost demontate, au ambalajul deteriorat ) ne rezervăm dreptul de a evalua respectivele produse și de a diminua valoarea returnată, cu un procent necesar pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand.

6.15. Produsele achiziționate la preț redus față de prețul standard, în cadrul diferitelor campanii desfășurate,  lichidări de stoc/colecții, pe web site www.linartatelier.ro ,  NU au drept de retur.

 

 1. POLITICA DE LIVRARE:

 

7.1. Costul transportului este  GRATUIT  pentru orice comandă livrată pe teritoriul României.

7.2. Termenul standard de livrare este de 5 zile lucrătoare, de la data plasării comenzii pentru produsele aflate in stoc.

7.3. Termenul de livrare al produselor la comandă sau personalizate este de 10 zile lucrătoare.

7.4. La recepția produsului / produselor, cumpărătorul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către curier la livrarea produsului / produselor comandat(e), la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre acesta / acestea (denumire produs(e), cantitate, preț).

 

 1. INFORMAȚII DESPRE PRODUSE:

 

Dimensiunile afișate sunt aproximative.

Culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi ușor diferite față de culorile reale ale produsului / produselor.

LinArt Atelier nu poate fi făcută răspunzătoare de nici un fel de defect ce poate apărea din cauza produsului la curățare/spălare.

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate sau pe adresa de e-mail a clientului, furnizată de acesta la plasareacomenzii.

 

 1. INSTRUCȚIUNI DE FOLOSINȚĂ:

 

Înainte de utilizare, spălați produsul la mașina de spălat automată, program scurt, la o temperatură de maxim 40 grade.

Nu spălați cu balsam de rufe în exces.

Nu este recomandat a se folosi produse chimice de inălbire. Producătorul sau Distribuitorul NU este responsabil pentru decolorarea sau modificarea în structură cauzată de utilizarea necorespunzătoare a substanțelor chimice.

La spălarea materialelor imprimate nu frecaţi si nu folosiţi peria.

Produsele din bumbac, după spălare se pot micşora pană la 3%.

La călcat, pentru bumbac, folosiţi temperaturi mai ridicate, până la maxim 140 grade.

Nu eliminaţi petele local, pentru evitarea deteriorării se spală tot produsul.

La produsul Baby Nest, vă sfătuim să nu îl mutați împreună cu bebelușul înăuntru, folosindu-vă de mânerele acestuia.

Mânerele unui Baby Nest, sunt create special doar pentru transportul acestuia, FĂRĂ bebeluș în el.

Baby Nest are partea din spate moale, realizată special pentru somnul/confortul celui mic, de aceea nu poate fi intărită.

 

 1. POLITICA REFERITOARE LA PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

 

10.1. Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul GDPR) și a legislației aplicabile în România privind protecția datelor cu caracter personal, www.linartatelier.ro   are obligația de a prelucra datele personale furnizate de cumpărător, în condiții de siguranță, în mod transparent și informat.

10.2. www.linartatelier.ro  își rezervă dreptul de a modifica această politică oricând, atunci când apar modificări în activitățile prin care sunt prelucrate datelor cumpărătorilor sau pentru a se conforma obligațiilor legale. Aceste modificări vor fi publicate pe site, motiv pentru care este indicat ca această secțiune sa fie consultată periodic.

10.3. Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale S.C. LINART ATELIER S.R.L., (denumită în continuare”www.linartatelier.ro”), cu sediul în ROMÂNIA, oraș BRAȘOV, str. Codrul Cosminului, nr. 76, bl. 14, sc. A, ap. 1.

10.4. S.C. LINART ATELIER S.R.L, persoană juridică română, înmatriculata la Registrul Comerțului sub nr. J8/7/04.01.2022, având cod unic de înregistrare fiscal 45425664 , proprietară a web site-ului www.linartatelier.ro  și denumită în continuare LinArt Atelier, este operatorul datelor cumpărătorului atunci când prelucrează datele acestuia cu caracter personal.

10.5. Putem fi contactați oricând în legătură cu prelucrarea datelor personale, la adresa de e-mail comenzi@linartatelier.ro , cu mențiunea ” În atenția Responsabilului cu Protecția Datelor”.

10.6. Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

10.7.  DESCRIERE:

Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal descrie modalitatea în care vom colecta și procesa datele cu caracter personal ale clienților, ale partenerilor de afaceri, potențialilor clienți, potențialilor angajați, potențialilor colaboratori și se aplică tuturor datelor cu caracter personal colectate pe site-ul nostru, www.linartatelier.ro , precum și tuturor datelor cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul e-mailului sau prin orice altă cale de comunicare prin intermediul căreia se vor procesa aceste date.
De asemenea, putem colecta informații cu privire la preferințele dumneavoastră prin utilizarea web  site-ului sus-menționat, atunci când solicitați informații de la noi sau ne angajăm serviciile ca rezultat al relației pe care o aveți cu noi.

10.8. PRINCIPII GDPR:

Ori de câte ori vom prelucra date cu caracter personal, vom ține cont de următoarele principii:

LEGALITATE, ECHITATE ȘI TRANSPARENȚĂ – datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate ”în mod legal, echitabil și transparent”;

LIMITĂRI LEGATE DE SCOP – datele dvs. vor fi colectate în scopuri bine determinate, explicite și legitime, iar prelucrările ulterioare ale datelor respective nu se vor abate de la aceste scopuri;

REDUCEREA LA MINIMUM A DATELOR – orice colectare de date personale va fi foarte bine analizată, înainte de solicitarea efectivă a datelor pe care urmează să le prelucrăm, care vor fi relevante și strict limitate la ceea ce este absolut necesar pentru scopurile în care sunt prelucrate;

EXACTITATEA INFORMAȚIILOR – operatorii trebuie să ia toate măsurile pentru a asigura validitatea datelor, iar cele dovedite inexacte trebuie actualizate fără întârziere sau șterse.

LIMITAREA STOCĂRII – datele trebuie păstrate exclusiv pentru perioada pentru care sunt necesare prelucrării asumate. Perioadele mai lungi de stocare reprezintă excepții asociate cu activități publice de arhivare, cercetare sau statistică, care se pot desfășura în anumite condiții;

INTEGRITATE ȘI CONFIDENȚIALITATE – prelucrarea datelor personale trebuie făcută în condiții de siguranță, care să includă ”protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare”.

10.9. DREPTURI:

www.linartatelier.ro  asigură respectarea drepturilor conferite persoanelor vizate în temeiul GDPR, printre care:

DREPTUL DE ACCES – vă permite obținerea detaliilor relevante prelucrării datelor cu caracter personal;

DREPTUL LA RECTIFICARE – vă permite rectificarea datelor dvs. personale, dacă acestea au fost incorect prelucrate;

DREPTUL DE A FI UITAT – vă permite ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate);

DREPTUL LA RESTRICȚIONAREA DATELOR PRELUCRATE – vă permite obținerea restricționării procesării datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care să ne permită să verificăm o astfel de exactitate);

DREPTUL DE A OBIECTA – vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege;

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR – vă permite să primiți datele personale referitoare la dvs. pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în format electronic sau să transmiteți aceste date altui operator de date.

10.10. PRELUCRARE:

SCOPURILE ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN BAZA CONSIMȚĂMÂNTULUI OBȚINUT

www.linartatelier.ro  va prelucra datele dvs. în mod legal, echitabil și transparent; scopurile în care urmează să folosim aceste date fiind bine determinate, mai exact în vederea pregătirii și oferirii serviciilor pe care le solicitați de la noi.
Printre altele, datele dvs. vor fi prelucrate în vederea comunicării prin e-mail, corespondență, telefonic, video sau prin orice alt mijloc de comunicare prin care se vor transmite răspunsurile la solicitările dvs. din cadrul colaborării sau potențialei colaborări cu www.linartatelier.ro .

În acest caz prelucrarea datelor cu caracter personal va avea la bază interesul legitim în vederea oferirii serviciilor noastre în funcție de aria de practică sau relația contractuală.
Categoriile de date prelucrate în acest context sunt, în general, numele, prenumele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, adresa, datele de identificare, precum și alte date cu caracter personal furnizate către www.linartatelier.ro , de obicei de dvs., în vederea îndeplinirii scopurilor sus-menționate.
www.linartatelier.ro  vă solicită furnizarea tuturor categoriilor de date cu caracter personal, exclusiv în scopurile sus- menționate, în vederea desfășurării activității noastre curente și în vederea prestării serviciilor noastre.

10.11.  DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Ca regulă, datele dvs. personale nu vor fi dezvăluite unor terțe părți.

10.12.  DURATA STOCĂRII  DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Datele dvs. personale vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului prelucrării acestora.

10.13. FOLOSIREA COOKIE-URILOR:

Pentru o bună funcționare, web site-ul www.linartatelier.ro  folosește cookie-uri.

Cookie-ul este un fișier de text de mici dimensiuni, pe care un web site îl salvează în calculatorul său și pe dispozitivul mobil folosit, pentru a accesa respectivul web site. Cookie-urile ajută la reținerea, pentru o perioadă de timp, a acțiunilor și preferințelor cumpărătorului, ca de exemplu limba, datele pentru conectare, opțiuni de vizualizare, astfel încât nu mai trebuie reintroduse ori de câte ori cumpărătorul revine pe web site sau navighează de pe o pagină pe alta.

Web site-ul www.linartatelier.ro , utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web aparținând Google Inc., iar adresele IP fiind prelucrate în continuare numai prescurtat, pentru a exclude o referire directă la persoane. Modulele cookies utilizate de Google Analytics permit analizarea accesării web  site-ului.

Cookie-urile pot fi controlate și / sau șterse. Pentru detalii, cumpărătorul poate consulta web site-ul www.aboutcookies.org. Cumpărătorul are posibilitatea de a șterge toate cookie-urile din calculator și de a seta majoritatea browserelor ca să blocheze plasarea acestora. Este posibil ca urmare a acestei operațiuni, să fie necesară o setare manuală a unor preferințe de fiecare dată când este vizitat un site. Există și posibilitatea ca unele servicii sau opțiuni să nu funcționeze.

La momentul accesării web site-ului www.linartatelier.ro , se va afișa un banner informativ cu privire la folosirea cookie-urilor. Navigând în continuare pe site, cumpărătorul își exprimă acordul pentru folosirea cookie-urilor, conform Regulamentului GDPR.

Politica noastră referitoare la protecția datelor cu caracter personal face parte integrată din Termenii și Condițiile Generale, afișate pe www.linartatelier.ro .

10.14. DIVERSE:

Această politică de confidențialitate este în vigoare de la data de 10 mai 2018.
Această politică de confidențialitate poate fi actualizată din când în când, iar în ziua în care va fi efectuată actualizarea, pe site-ul www.linartatelier.ro  va apărea o fereastră de pop-up care va conține link-ul ce vă trimite către modificările politicii de prelucrare a datelor www.linartatelier.ro .
De asemenea, vă informăm că aveți dreptul de a înainta o plângere către Autoritate Națională de Supraveghere a Protecției Datelor din România, în cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal încalcă legile aplicabile.

Datele de contact ale Autorității Române de Supraveghere cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București – ROMÂNIA

Telefon: 0318.059.211 / 0318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a afecta dreptul cumpărătorului de a contacta în orice moment Autoritatea de Supraveghere, LinArt Atelier invită cumpărătorul să o contacteze în prealabil pentru soluționarea pe cale amiabilă a oricărei probleme.

 

 1. FORȚA MAJORĂ:

 

11.1. Niciuna din părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de forța majoră.

11.2. Partea care invocă evenimentul de forță majoră este obligată să notifice cealaltă parte în termen de 5 (cinci) zile calendaristice de la data producerii evenimentului și să furnizeze înăuntrul acestui termen dovezi necesare în acest sens.

11.3. Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forță majoră nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a acestui contract, fără ca vreuna din părți să poată pretinde celeilalte daune-interese.

 

 1. SOLUȚIONAREA CONFLICTELOR. LEGEA APLICABILĂ:

 

12.1. Prezentul contract va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română.

12.2. Părțile vor depune toate eforturile pentru a soluționa pe cale amiabilă, orice dispută decurgând din prezentul contract. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor competente.

 

 1. DISPOZIȚII FINALE:

 

13.1. Prevederile acestor Termeni și Condiții Generale se completează cu dispozițiile Codului Civil,  precum și cu dispozițiile legislației în vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre LinArt Atelier și cumpărător.

13.2. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de motiv, respectiva clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

13.3. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plată va fi adusă la cunostința  LinArt Atelier de către cumpărător, în termen legal, pentru soluționarea problemei sesizate.

13.4. Valoarea maximă a obligațiilor LinArt Atelier față de orice cumpărător în cazul neîndeplinirii obligației de livrare sau a livrării necorespunzătoare, ca urmare a culpei stabilite în sarcina LinArt Atelier, este egală cu valoarea sumelor încasate de LinArt Atelier de la respectivul cumpărător, fără alte despăgubiri.

13.5. Orice manifestare a unui comportament contrar legii (cum ar fi comentarii cu caracter ilegal, spam-uri etc.) va fi eliminată din conținutul site-ului și raportat organelor abilitate.

13.6. În cazul unor divergențe între versiunile lingvistice, prevalează textul în limba română.